Najaarssymposium maandag 1 november 2021

Het Najaarssymposium op maandag 1 november 2021 zal in hybride vorm plaatsvinden. Fysiek in de Driehoek en digitaal via beveiligde Zoom. U bent allen van harte welkom. Wijs ook uw A(N)IOS op deze leerzame avond. U kunt zich tot maandag 25 oktober aanmelden via info@vulvapoli.nl. Zou u bij uw aanmelding willen aangeven of u fysiek of digitaal aanwezig wilt zijn? En geef ook meteen uw BIG-nummer en/of NVVS nummer door.

Het symposium is voor leden van de NVvVP gratis. Voor niet-leden kost het symposium 50 euro voor specialisten en 25 euro voor a(n)ios, arts-onderzoekers en pensionada.

Mocht u een interessante casus (over ulceratieve afwijkingen) hebben die u wilt presenteren, laat dit dan ook weten via info@vulvapoli.nl. Casuïstiek zal dit jaar wegens het hybride karakter van het congres niet ad hoc ingebracht kunnen worden.

Een aantal dagen voor het symposium zullen wij alle deelnemers die digitaal willen deelnemen een e-mail sturen met de Zoom link, handleiding voor gebruik Zoom, de agenda voor de ALV en de notulen van de vorige ALV.

Programma

18.15 Broodjes & inloop (bij fysieke aanwezigheid)

18.30 Digitale inloop

18.45 Algemene Ledenvergadering

19.15 Kim van Mierlo (aios dermatologie, LUMC) & Maaike Bleeker (patholoog, Amsterdam UMC) over niet-infectieuze ulceratieve afwijkingen van de vulva

19.45 Arjan Hogewoning (dermatoloog, Mauritskliniek Den Haag) & Maaike Bleeker (patholoog, Amsterdam UMC) over infectieuze afwijkingen van de vulva

20.15 Casuïstiek (ulceratieve) vulvaire afwijkingen van de leden

20.40 Jonge onderzoeker

21.00 Afsluiting

Accreditatie is goedgekeurd voor NVVS (1 punt) en NVVP, NVOG & NVDV (2 punten)

Locatie

In de Driehoek, Willemsplantsoen 1-C, 3511 LA Utrecht (www.indedriehoek.nl).

OF

Digitaal via Zoom

Wij zien er naar uit u allen maandag 1 november fysiek of digitaal te mogen verwelkomen.

Het laatste nieuws