Vooraankondiging Najaarssymposium Nederlandse Vereniging voor Vulvapathologie en Beurs voor Jonge Onderzoeker

Op maandag 7 november 2016 vindt het najaarsymposium van de NVvVP weer plaats: u bent allen van harte welkom!

Ook dit jaar staat het item ‘jonge onderzoeker’ weer op het programma. Graag brengen we dit item onder uw aandacht.

Vanuit de NVvVP willen we jong onderzoekstalent op het gebied van vulvapathologie stimuleren door middel van het uitloven van een beurs. De beurs bedraagt €1000,- en kan gebruikt worden om een vulvacongres te bezoeken. Deze beurs is bedoeld voor ANIOS, AIOS gynaecologie, AIOS dermatologie, AIOS pathologie, AIOS huisartsgeneeskunde, seksuologen in opleiding en fysiotherapeuten in opleiding.

Om voor deze beurs in aanmerking te komen, vragen wij een abstract voor een presentatie over een thema dat Vulvapathologie in de breedste zin van het woord raakt. Dit kan bijvoorbeeld casuïstiek of een onderzoek betreffen. De onderzoeker van het winnende abstract wordt gevraagd om op het jaarlijkse NVvVP symposium in november 2016 een voordracht te houden over zijn/haar onderwerp.

Een abstract in het Engels mag maximaal 500 woorden bevatten en dient voor 15 september 2016 te worden opgestuurd naar de NVvVP via info@nvvvp.nl. Hier kunt u ook terecht voor nadere informatie.

Aanvullende informatie

Locatie Regardz La Vie, Lange Viestraat 351, 3511 BK  Utrecht (boven de Bijenkorf) Let op, locatie is anders dan voorafgaande jaren! 

Accreditatie door NVOG, NVDV en NVVS met 2 punten is aangevraagd.

Programma

18.15 Algemene Ledenvergadering

18.45 Broodjes

19.15 Vulvapathologie bij kinderen (Kinderdermatoloog Marieke Seyger/Kim Meeuwis)

19.45 De rol van de patiënt bij vulvapathologie (gastspreker volgt)

20.15 Pauze

20.30 Jonge onderzoeker

20.45 Casuïstiek

21.30 Afsluiting

U kunt interessante casuïstiek die u deze avond wil bespreken mailen naar info@nvvvp.nl

Aanmelden voor de bijeenkomst kan eveneens via info@nvvvp.nl, graag voor 15 oktober 2016. De kosten voor deelname aan het symposium zijn €50,- en voor AIOS €25,-. Hiermee wordt u meteen voor een jaar lid van de NVvVP.

Het laatste nieuws